16-09-05

Stoere bodyguard!

Als er ergens iets gezegd wordt over een dalend veiligheidsgevoel bij de mensen kan ik daar nie over meespreken, nie zolang Fjonake in mijn buurt is!  Op enkele dagen tijd twee keer het leven van mijn benen gered!  Hoe attent zo een beeske kan zijn is nie voor mogelijk te houden.  Ze lag al meer als een uur stilletjes te slapen in de trein toen er een man in het gangske van de trein naar de deur liep.  Die man had 'lichtjes' te veel gedronken en toen de trein van spoor wisselde verloor hij dan ook zijn evenwicht... natuurlijk net naar mij toe wanneer hij langs mij doorkwam... Fjonake (die nochtans sliep... dacht ik) is toen nog voor ik het zelf door had als een supervrouwhond op de zetel langs mij gesprongen zodat die man nie tegen mij zou vallen maar zich op haar afduwde... wie weet wat er anders gebeurd was... alsek kon zou'k u bedanken op mn kniekes Fjona!
 
Maar daarbij laat ze het niet hoor, een held is pas een echt held als hij meerdere keren held is eh... Gisteren zijn we te voet naar de Post gegaan, mij flink tot daar getrokken, samen met mij door kiezelsteentjes gesukkeld om dan bij de ingang tot de ontdekking te komen dat er een redelijk hoog trapje is... Er stond toevallig een man achter mij die aanbod om te helpen, maar in het gebouw wou ook iemand (onverwacht) helpen en die bukt zich om aan mn voetsteunen te trekken... wanneer ge een gebroke poot hebt en een verstelbare voetsteun waar nie aan getrokken mag worde is da een slecht idee meneer de politieagent die da wou doen! Fjona had natuurlijk wél de intelligentie die duidelijk ontbrak bij die meneer en ze heeft hem dan ook duidelijk met haar neus weggeduwd voor hij aan mij kwam, niémand komt aan baasjes benen hoor! stoerrrr Fjona stoerrrr, you go girl!

23:33 Gepost door Christel en princess Fjona | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Zo.. Super!!

Gepost door: pam | 16-09-05

ja das flink... ik geef 't toe...
Alle hulphondjes zijn flink!!! alléé wij twee toch zeker hee:)

Gepost door: Eiko | 17-09-05

mooie redding Hoi Christel,

Jij hebt dezelfde ziekte als ik, denk ik (OI?). Ik heb jouw record van aantal breuken vast wel al gebroken (letterlijk dan, ben de tel kwijt maar zit ruim over de 200). Da's wel heel knap dat Fjona jou zo beschermt. Dat moet ik Beer (Opium) nog leren. Maar hij heeft t meestal te druk met kijken naar vrouwen die van de trap af komen. Groetjes, Kristoff & Opium (Beer voor de vrienden)

Gepost door: Kristoff & Beer | 17-09-05

De commentaren zijn gesloten.