14-09-05

Verjaardagggg!!!!

Whiiiijoepiedepoepieeeeehoeraaaaaaaatiiisssssfeesttttt!!!!!! Ons Fjonake wordt vandaag acht jaar!  Leuk om op die dag van mensen in de winkel te horen te krijgen dat ik toch nog zo een jonge hond heb! Ons beider ego's zijn gestreeld!  Markiesjes en Jumbones, verstopt u want ons Fjona komt u opeten!
 
Dat het vandaag een speciale dag was had mijn hondenneus al snel geroken!  Ik sta op, vrolijk als altijd, en ineens krijg ik schouderklopkes, strelinkjes en vrolijke mensenwoorden naar mijn oortjes geslingerd!  Ik ben dan maar vrolijk beginnen meekwispelen en zo was mijn dag al goed begonnen! 
 
Daarna mocht ik in de auto, fijn met mijn baasje mee op stap!  Waar o waar zouden we naartoe gaan op zo een speciale dag?? Wat een teleurstelling! We gingen weer naar die plaats waar ik meestal met een kater van thuis kom, geen aanrader voor een attente hulphond als ik... Dat is dus een plaats waar een mensenmeneer met iets kouds in mijn oren kijkt, daar iets ander vloeibaar kouds in giet en dan watten in propt... Daarna pakt die mijn pootje, prikkk en daar kwam rood spul uit!  Vreemde gewoonten hebben die mensen!!! En ik denken dat die van ons een verrassing voor mij had! Blijkbaar heb ik haar wel goed schuldig kunnen doen voelen, want eenmaal thuis heb ik twee lekker stokjes gekregen!  Waarna ik vervolgens nu weer op het grote bed mag liggen!  Al bij al is zo een 'verjaardag' wel een aanrader, medehonden... vooral verjaren! Hoe meer je dat doet, hoe ouder je wordt!

21:25 Gepost door Christel en princess Fjona | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zot beest dat je bent!
Gelukkige verjaardag!!!!

Gepost door: Daphné | 14-09-05

JAAA Verjaren is leuk!!! Vooral als je baasje je EXACTE verjaardag 4 jaar na elkaar betwijfelde, en dus 4 keer je verwende (3 4 13 of 14 december...
En er niet ouder uit gaan zien is ook wel mega!! Alleen is 't wel vervelend als mensen denken dat je een puppy bent...
Gelukkige verjaardag!

Gepost door: Eiko | 14-09-05

De commentaren zijn gesloten.